Dagens tråkiga

Upptäckte att mina stövlar läcker -och jag som köpte nya ifjol! Nils påstod att jag är den enda kvinna han känner som nöter ut ett stövelpar om året. Han önskar nog att jag inte använde dem fullt lika ofta antar jag.

Inte undra på att jag blev blöt!

5 tankar på “Dagens tråkiga

  1. ställ aldrig dina stövlar i solen! det torkar ut gummit och sen spriker det.
    har du en källare så ställ dom svalt och mörkt när du inte använder dom!
    tips från Henke,

  2. Mina stövlar brukar gå sönder som dina, men jag brukar reklamera dem. Hoppas att du sparat kvittot så får du nya. Mina senaste stövlar fick jag nya i april men de höll bara till juli. Få se hur länge mina nya stövlar håller den här gången.
    /Ulrika

    • Skönt att höra att det är fler som kan nöta stövlar! Tyvärr har jag inte varit så duktig att jag sparat kvittot..Men det ordnar sig nog. Jag är faktiskt noga med att inte ställa stövlarna i solen och på vintern står de i en mörk garderob. Problemet är att jag använder dem så gott som varje dag….stövlar och jag hör liksom ihop, det är få skor som är så praktiska och sköna. Men Nils suckar som sagt för jag klampar omkring i dem jämt och ständigt.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s