Det finns många lingon i världen

Och speciellt många i skogen i år. Jag plockar allt jag bara hinner med. När Klara ska sova förmiddag drar jag med mig barnvagnen på olika eländiga skogs- och traktorvägar för att leta reda på det röda guldet!

4 tankar på “Det finns många lingon i världen

  1. Massor av lingon och blåbär i skogen just nu men var tusan är skogsfåglarna???!! Känns som vi aldrig kommer att lyckas med injagningen av vår nobs, om ett par veckor fyller han 3 år.

  2. Jag och sonen plockade 4,5 kilo förrigår…hinner inte med allt som man har lust att göra…plockade 4 kilo trattkantareller igår morse…dom är otroligt tidiga iår. Ifjol plockade jag i slutet av september!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s