Porträtt

 

 När jag och Klara var hos Lotta i Spöland skulle jag försöka få till några bilder på Lotta och gamla Hindra. Hindra var dock ingen vidare fotomodell, hon låg mest på marken och flinade. Men Lotta fastnade på bild och det är inte för inte som jag känner mig lite stolt över min fina syster. Jag var dessutom inte bara fotograf utan också sminkös.

Omöjlig hund att fotografera.

3 tankar på “Porträtt

  1. Finaste Lotta, både insidan och utsidan, men det ligger ju i släkten. Hela er familj är så!!
    Inte för att jag känner er alla lika mycket, men det går liksom inte att inte lägga märke till det.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s