Nya favoritmössan

Jag har faktiskt kommit i underfund med att jag inte köpt ett enda nytt klädesplagg till mig själv under hela det här året och det känns riktigt bra. Inte ens en ny skaljacka. Men nu när det börjar bli kallare så har jag letat fram min nya favoritmössa. Den fick jag av min farmor ifjol och den värmer som bara den! Dessutom gillar jag det lite ”ryska” över den.

3 tankar på “Nya favoritmössan

  1. Egentligen behöver man inte köpa så mycket kläder till sig själv. Det inser man när man har småbarn som hela tiden växer ur sina kläder utan att ha hunnit slita ut dem det minsta. Eller i värsta fall inte ens hunnit använda dem…

    Pälsplagg är bland det bästa man kan ha. Mina favoritvantar är ett par höga kragvantar, sälskinn på utsidan och fårskinn invändigt. Säkert lika gamla som jag.

  2. Hej Sara ! Så vacker bild på Dig.Du klär verkligen i mössan.
    Inget stort klädkonto här heller.Det är tråkigt att springa i affärer,roligare att gå ut i skogen.
    Ibland behöver man klart något nytt,men det går jättebra att slita på det man har.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s