Vacker avslutning på dagen

När jag stod och lagade middag ringde telefonen. Det var farmor som bad mig titta ut genom fönstret och se de vackra färgerna på himlen. Så jag släppte vad jag hade för händer och gick ut på bron med Klara i famnen. Detta var vad vi såg:

4 tankar på “Vacker avslutning på dagen

  1. Alla färger blir på något sätt starkare och tydligare på hösten och vintern.
    jag älskar verkligen höstens färger, eftersom jag fotar och målar mycket själv så får man mycket inspiration just under senhösten. Kalla kvällar och mornar frambringar färger som man aldrig annars kan se. Dom som lider av höstdepression ser nog inte hur vacker den egentligen är.
    Det är konstigt hur vädret påverkar folk i vårt avlånga land jag tycker det är otroligt charmigt och skönt att vi har dessa årstider, alla dessa skepnader vår natur kan ha under ett år är ju på något sätt ett vackert skådespel. Och jag är otroligt tacksam för att jag får ta dela av det.
    Snart knarrar det under sulorna och vi har långkalsonger jag längtar efter att få se min dotters reaktion när hon får stora snöflingor i ansiktet första gången eller när hon får sätta sig på kälken nedför den lilla backen.
    Ha de fint /Henke

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s