SJ(LÖ)CH Klövkampens Stalo

Igår åkte Nils åter till kusten för att gå spårprovet med Stalo. Vi har alldeles för mycket snö här hemma. Det gick bra och om inget oförutsett händer är Stalo färdig jaktchampion. Nils vill hälsa och tacka jaktprovsdomaren, Göran Jakobsson, som har ställt upp fantastiskt bra. Det är tur att det finns eldsjälar! För övrigt tycker jag att jaktprovsdomarna gör ett jättebra jobb!

Stalo har godkänt på permobilbjörntestet i Mullsjö, på levande björn på Namskogans djurpark och det har även skjutits en björn för honom -09. En del av björntestet kan ni se på denna filmsnutt och björnjakten kan ni läsa om här. Stalo är utställd en gång och då blev han 4:e bästa hanhund och fick Ck, vi har anmält honom på en utställning i februari nästa år. I höst har han tagit tre 1:a pris på jaktprov samt gått spårprovet. Nils säger att Stalos främsta egenskap är att han är en ståndhund och att han alltid kommer tillbaka, även när han dragit iväg långt.

Klövkampens Stalo hösten -10

9 tankar på “SJ(LÖ)CH Klövkampens Stalo

  1. Jätte STORT grattis till Stalo och hundföraren. Det är en underbar känsla att lyckas! Jag hoppas på min sista etta nästa år, så att Thai blir dubbelchampion….då blire till att satsa på Norge och Finland….men ett steg i taget (= Vill tipsa dig om en tävling jag har på min sida….men det är väl ingen mening, då Ni har en duktig jakthund, för Ni har väl nog med kött i boxen (= God Jul och Gott Nyttår på dig, din familj och hunna ❤

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s