Tävlingen

Rätt svar är 113 stycken lortar
Vinnaren är: Claes Mattsson som gissade rätt, stort grattis!

Det går inte att räkna sig till det exakta antalet på bilden eftersom några ligger över de andra. Anledningen till att jag vet hur många det är, är helt enkelt för att jag räknade dem i skogen. Jag satt och väntade på att Vilda skulle komma tillbaka efter att hon tagit upp en skenälg, troligtvis samma älg som lämnat högen efter sig. Jag fick vänta länge…

2 tankar på “Tävlingen

  1. hej .det trode jag inte.att jag skulle vinna,har du skickat något melj till mej.så får du skicka ett till för jag har haft data haveri.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s