Rävar

I höstas tog jag dessa bilder. Jag var ute och grejade med något när jag fick se att det var två rävar som smög gick omkring i närheten av vårt potatisland troligtvis på jakt efter sork. Jag kilade in efter kameran och kom rätt nära rävarna. Nu märks det dock alltför väl att jag inte har ett teleobjektiv direkt…hade jag haft ett hade jag kunnat få några riktigt fina foton. Men på något sätt tycker jag om bilderna ändå, oskärpan gör nästan att man får intrycket av en målning.

9 tankar på “Rävar

 1. Jättefina bilder! Lite växtlighet i förgrunden är ju väldigt vackert också. Svårt ibland att hitta skärpan när inte synfältet är rent. Det gäller att ha med kameran och ofta vara snabb för att få chansen till bra naturbilder. Själv går jag och funderar på om objektivet ska stå på manuell eller auto fokus. Antingen blir det skarp förgrund med auto eller så hinner man inte ställa in skärpan manuellt, suck 🙂

 2. Jättefina bilder! Jag har tagit bilder med vanligt objektiv och suckat…tele, tele….det blir ju bättre och man kommer inpå. Nu fick jag ett i julklapp av sambon vilket gjort det roligare att ta bilder på lite längre håll.
  Du kanske inte har fyllt år ännu…:-)

 3. Hejhallådär,
  Vilka fantastiska bilder, jag tänkte direkt vilka otroligt välgjorda och detaljerade oljemålningar, sysslar hon med det också hur hinner hon med allt.
  Sen läste jag bildtext=)
  Jag fotar och målar mycket själv, nästan så man snällt frågar om man får låna bilden överst för att inspirera till målning?!
  Det stör ingenting att skärpan inte ligger 100% rätt, det känns som kameran har hämtat upp vattendropparna i busken.
  Färgerna och den lite ruffa skärpan gör bilden tycker jag. Tänk dig den upptryckt på canvas mot en vit vägg!! Perfekt.

 4. Härliga bilder! Håller med om att dom ser nästan ut som målningar!

  Oj, syster yster Nu saknar lillasyster dig! Å Underbaraste Klara förståss!

  Ser tufft ut att va ledig hela dagen den 3 feb, men kanske från ½10 om jag har tur 🙂

  Kramen!

 5. Trädskällarklubben har årsmöte 13:00 i V-mina på lördag 4/2-12, Folketshus…..Vore roligt om du dök upp, så att jag fick en bild av dig i verkligheten =D Fina bilder! Ha en fin vecka och som sagt va, hoppas vi ses på lördag!

 6. hej hej!!
  Sökte på jaktblogg, då kom din blogg upp som förslag, men det lustiga med det hela är att jag också heter Sara men kallas för Anna-Sara av min familj=)
  Fast din gamla blogg kom upp dock.. Kul att följa en annan tjej som är intresserad av jakt o så=)

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s