Påsk

Så var påskhelgen över. Den tillbringades i stugan och självklart var det två små töser som var i allas centrum och vandrade från famn till famn. Klara hade sina solbrillor på och tack och lov för dem. För nog var det strålande sol alltid, vilket fantastiskt väder det var! Under nätterna var det riktigt kallt, ner mot -20 men på dagen steg temperaturen ordentligt. Vi fiskade, fikade, gjorde upp eld och busade. Jag åkte även lite skidor, skaren bar överallt. I stugan hade vi fått en liten hyresgäst som tacksamt tog emot fiskrens, nämligen en hermelin. Lite häpna blev vi också när vi fick syn på en skock med renar alldeles utanför husknuten. De hade det nog stressigt renarna, för det var färska järvspår precis överallt. 

3 tankar på “Påsk

  1. Vad stor hon har blivit! Gud vad tiden går fort! Hoppas att Eran påsk har varit underbart. Jag blev sjuk, som vanligt :-/ Är ganska så trött på det! Har du varit iväg och kollat nåt orr- eller tjäderspel? Ha en fin dag!

  2. Haha vilken liten överlevare den där hermelinen är, han var och kutade runt våran stuga också. Hos oss hade han dock nästan turen att få med sig en hel fisk som stod ut på kylning efter tillalgningen. Men vi hörde att det var nåt lurt på gång ute på bron och när vi öppnade dörren så stod han där, helt orädd och bara kollade in oss 🙂 Sen levde han rövare på bron på natten, var och kutade på fönsterbleck och dylikt.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s