Sköna maj

På lördagsorgonen när jag gick min promenad efter jag kommit hem från jobbet kunde jag inte låta bli att undra var våren tagit vägen. Allt var vitt och väldigt tyst. Inte ens alla nyanläda björk- och koltrastar gav ett endaste ljud ifrån sig. Ifjol den här tiden var gården krattad och det blommade krokusar i rabatten. Nu är rabatten inte knappt framtinad. Nej, nu tycker jag det är dags för strålade sol och dagar då jag kan hänga tvätten ute. Men den som väntar på något gott…som det så fint heter.

 

4 tankar på “Sköna maj

  1. Det har varit samma trista vädret hos oss. På morgonkvisten hällregnade det =( men på em var det strålande sol, så då var Thai och jag på en sju kilometers promenad ♥

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s