Sommarens första dag

Sommarens första dag bjöd på 3 grader varmt och snöblandat regn när jag tittade ut genom fönstret imorse. En hagelskur hann med att besöka oss under dagen också.Men jag var glad ändå för jag hörde på radion att i fjället hade det kommit 50 cm snö på sina håll och plogbilarna var ute. Jag och lillan tog en promenad på eftermiddagen och då tittade solen fram. Klara har fullt upp med att plocka sten och lägga i barnvagnen. Hon blir lika glad varje gång hon hittar en sten därför blir det många stopp, för på en grusväg finns det många stenar!

Det händer mycket just nu och det är många tankar som är i omlopp. Inte allt gäller mig själv direkt. Det är bara så att ett uttryck i en annan människas sorgsna ögon ibland kan esta sig fast eller när nära och kära får gå igenom sån smärta och förtvivlan utan att man själv kan göra någonting är det svårt att tänka på något annat.

3 tankar på “Sommarens första dag

  1. Ja, vilket väder, känns som att sommaren är lååångt borta. Tycker mest synd om alla höns som ligger på äggen och älgkalvarna =( Vilket start!

    • Tack för det Miranda! Det knallar och går 🙂 Ja, tycker också synd om alla djurungar och fåglar som ligger på ägg nu. Hoppas att värmen kommer snart. Hört att många renkalvar redan frysit ihjäl…

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s