Novembersol

Nu börjar dagarna bli allt kortare här uppe. Det gäller att ta tillvara på de dagar då solen skiner. Solen stiger inte högt på himlen men idag kände jag faktiskt att solens strålar fortfarande värmer lite. Det var kallt och klart och väldigt vackert när vi tog en liten promenad.

10 tankar på “Novembersol

  1. Fina bilder, ljuset är vackert nu på kvällar och mornar. Kan hälsa från Småland att dagarna känns korta här också nu. Längtar till helgerna så man får vara ute i skogen när det är ljust. Usch, pannlampa på när man kommer hem från jobbet. Roligt att läsa att minstingen och familjen mår bra också!

    Ha dé gott!

    • Det är svårt för mig att ta mig ut annat än med barnvagnen just nu, det kan inte hjälpas. Önskar nästan att jag hade en stövare 🙂 Jag var ju förberedd på en höst med lite jakt nog kan det kännas lite frustrerande ibland men det kommer ju fler höstar!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s