God Jul!

IMG_3959Julfotograferingen till våra julkort blev en historia för sig. Det är verkligen inte lätt att få till något med två små barn inblandade. Bland annat skojade jag med Klara och sa att ”nu får du inte peta näsan” och naturligtvis var det sedan det som var det absolut roligaste i världen att göra. Lilla Sofie var nöjd men liten som hon är sjönk hon ihop som en hösäck och fick tomtemössan över ögonen. Tillråga på allt kom alla kort jag beställt för framkallning igår -alla utom just julkorten! Typiskt! Det blir sena julkort från oss i år.

Men jag vill passa på att önska Er alla som kikar in här ibland en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

4 tankar på “God Jul!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s