En till…!

Även i år ska familjen få tillökning, nämligen med en liten jämthundstik. Stalo har blivit pappa till sex små valpar och vi har bestämt oss för att behålla parningsvalpen. Vi tror mycket på kombinationen och på stamtavlan ser det väldigt bra ut. Det ska bli riktigt roligt med en liten valp i huset!

Förra veckan var vi och tittade på dem och inte blir det lätt att välja! Det är två hanhundar och fyra tikar i kullen. Krut, Kodiak, Kruta, Kämpa, Kampa och Koda ska de heta. Två björnar är skjutna efter Stalo och han har tagit tre raka ettor på jaktprov. Tiken Aqua har två tvåor på jaktprov och fått cert på utställning och är en riktigt jaktmaskin. Hennes tjurighet och jaktlust är omtalad i bygden. Det är bland annat en av anledningarna till varför vi valt att behålla en valp, att det är mycket jakt i båda föräldrarna. Så vitt jag vet finns det ännu några otingade valpar, så den som är intresserad av valp kan höra av sig till Mikael J. på 070-6039575.

IMG_4818

IMG_4805

IMG_4821

2 tankar på “En till…!

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s