Bästisarna

Två små töser och kusiner. Och riktiga bästisar är de. Trots att de ibland retas, bråkar och tjafsar så att nästan blodvite uppstår går det inte att ta miste på att de verkligen älskar varandra. Snart får de ses igen och Klara kan knappt bärga sig tills Elvira kommer! Dessa bilder tog jag när vi alla var på besök uppe hos guldfarmor Hilma och åt oss proppmätta på våfflor, glass och rårörda hallon.
IMG_4971 IMG_4958 IMG_4956

6 tankar på “Bästisarna

  1. Vad är det för fantastiska kläder du har längst uppe till höger i bloggen? Superfina bilder överlag. Blir lite avundsjuk på att du kan vara ute i naturen så mycket.

  2. Tack för Dina snälla ord om min Elin och min blogg, tack för info om min skogs orkidee, så skoj att genom blogg få utökad kunskap och lära känna trevliga människor. Jag måste ju säga att Dina små flickor – kusinerna – på bilderna här ovanför är mycket söta. Annars gillar jag Din blogg just pga blandningen, familj, skog å livet, tack för att Du dlar med Dig av Din värld.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s