Gusjöns Kampa

En kullsyster till vår valp Gusjöns Kruta (Pia-Pia) är osåld och vi hoppas så klart att lilla Kampa får komma till en bra jaktintresserad husse eller matte så snart som möjligt. Hon är mycket fin och otroligt framåt och tuff.

1013429_10151727602398383_1191069208_nGusjöns Kampa. Valpar efter mycket fina linjer. J Aqua S30485/2006 och SJ(LÖ)CH Klövkampens Stalo S38490/2008. Två björnar är skjutna åt Stalo och han har tagit tre raka ettor på jaktprov. Han har godkänt på permobil-björn samt björntest i Norge. Tiken Aqua har två tvåor på jaktprov och fått cert på utställning och är en riktigt jaktmaskin. Hennes tjurighet och jaktlust är omtalad i bygden. Det är mycket jakt i båda föräldrarna med andra ord. Vid intresse ring 070-6039575.

Kampa’s pappa. Klövkampens Stalo. Här kan ni se en filmsnutt från björntestet i Norge.

3 tankar på “Gusjöns Kampa

  1. Så fin han är. Vet ingen här nere som är intresserad. Vi har många älghundar i laget redan. Det borde ju inte vara svårt att få henne till en jägare. Våra valpar är hos sina nya familjer nu o det är lite tomt såklart men jag gläds mycket då de är hos toppenfamiljer

  2. Ja bor i Värmland och vi vill ha en jämthund, har en Västsibirisk Laika nu, men vågar inte köpa fler hundar pga av att vargarna ökat på våra marker=/

  3. Lilla Kampa har fått sin hemvist i Volgsjöfors. Hon är en jätte fin tik med mycket gry. Hon har precis fått ”snus” på sin första älg i skogen. Än så länge i band! Hon har en upptäckarlust av guds nåde och har redan försökt få bukt med en flock på 30 kor (ej älgkor). Vi har luktat på skjuten björn och nåt klövsläp spår är redan avverkat. Hälsningar från Åsa Fjällström.

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s