Skogsutflykt

Sista dagen på Nils semester gjorde vi en liten utflykt. Klara gjorde det bra, hon bar sin egen ryggsäck och gnällde inte en enda gång trots att hon fick gå hela vägen dit själv. På hemvägen fick hon åka på pappas axlar för då bar det uppför. IMG_5278 ”Pappa stark” jublade Klara och extra glad var hon över björkriset jag gav henne så hon kunde vifta bort myggen.IMG_5255Självklart följde lilla Pia-Pia (Gusjöns Kruta) med. IMG_5261 Klara tittar på när Pia-Pia dricker. IMG_5262 Sofie sitter bra i bärstolen. Hon tyckte det var riktigt roligt att sitta i den och guppa när vi gick. IMG_5258 Nils och Sofie IMG_5264 IMG_5277 Förstklassiga mackor i mackjärnet kan jag intyga! IMG_5286 På vägen hem gick vi förbi grottan där Bergatrollet bor. Klara tyckte det var väldigt spännande.

3 tankar på “Skogsutflykt

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s