”Kärleksparet”

järvNorrskenets Järv. Foto privat.

För tillfället har Vilda en friare på besök och de verkar komma överens riktigt bra. Det var inte lätt att få till några bilder alls för så fort de är tillsammans så…ja, de är ju ett ”kärlekspar” trots allt. I alla fall heter hanen Norrskenets Järv och är en dubbelchampion. I mitt tycke en mycket fin hanhund. Han har den där utstrålningen som man vill att en riktigt reslig jämthundshane ska ha och dessutom tre raka ettor på jaktprov. Enligt hans husse är hans främsta egenskaper hans sök och att han alltid letar sig tillbaka. Nu är det bara hoppas att det blir valpar om sisådär två månader.

jarv1

hundar1hundarMan kan bli lite trött på allt uppvaktning också. Här tar Vilda skydd uppe på en pall.

1 tanke på “”Kärleksparet”

  1. Va kul! Ska bli skoj och följa valparna. Vi ska ha på Tyra och det blir till sommaren. Jag har 3 valpar tingade redan och har inte sett ut hane ännu. Tyra har ju kanonjaktlinjer och meriter. Skoj som ny uppfödare att få sådant intresse.
    Gott Nytt År till Er!
    Kram Majsan//

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s