Sommartid

Nu är sommaren här och vi har redan haft många härliga och varma dagar. Det har dock varit mycket att göra och därför har tid och ork att skriva här på bloggen har varit en bristvara. Bland annat har jag blivit moster ännu en gång, varit på tvillingpojkarnas dop och jag och Nils har firat tolv år tillsammans.

Maskrosorna blommar för fullt och en hel del av dem har redan blommat färdigt. Igår flög det omkring så mycket maskrosfrön i vinden att vi nästan trodde att det snöade. Klara förklarade snusförnuftigt att det är blommornas barn som flyger omkring. Hon funderade sedan om inte blom-mammorna och blom-papporna saknar sina barn nu och jag svarade att de nog är glada över att barnen är fria och lyckliga och de hoppas att de små fröna också blir fina maskrosor en dag. Klara tycker om att plocka blommor och kommer med buketter åt mig varje dag och Sofie hakar på men hon är mest av allt intresserad av alla spännande insekter.

IMG_6550 IMG_6559 IMG_6563IMG_6570

3 tankar på “Sommartid

  1. Ja det är en superbra kurs. Hon med jämten kände till dig o din uppfödning. Kom nu inte ihåg varifrån hennes valp kom. Hon är jobbar med eftersök med. Det blir uppföljning den 10 aug med Peter igen. Han offrade en grisjaktsdag för oss 🙂
    Ha det så fint nu !
    Majsan//

Kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s